Club DDD > Fail Forward

Date

Op 6 juli organiseert het Club DDD team de derde Drive-in. Deze bijeenkomst, onder de naam Fail Forward, gaat over valkuilen – fuck ups, nachtmerries, conflictsituaties, horror stories – én wat je ervan hebt geleerd. Situaties die veel impact hebben op jou als ondernemer, maar ook als persoon. Hoe ga je daarmee om?

We hebben een aantal sprekers, waaronder verschillende Drivers, bereid gevonden om hun grootste nachtmerries te delen. Er zijn breakout sessies voor de praktische verdieping.

Bevestigde sprekers: Petra Vonk | Studio Vonk, Tejo Remy | Remy&Veenhuizen en Tirso Francés | Dietwee
Bevestigde Drivers: Francine Meerveld | Feld, Nina van Bart, Rik Maarsen | RikMakes, Renée (Neetje) van den Kerkhof, Sjoerd Geerts en Wisse Trooster.

De breakout sessies worden verzorgd door: Aart Helder (intervisie), Ben Hekkema (verbale weerbaarheid), Elke Uijtewaal (Ja! Maar, nee) en Jordi Vreeling | jurist BNO.
En ook dit jaar wordt de bijeenkomst weer energiek gemodereerd door Marsha Simon | Welcome to Mars.

We starten om 12.00 uur met een lekkere lunch en we ronden om 17.00 uur af met een gezellige borrel. De bijeenkomst vindt plaats in het paviljoen van Raum in Utrecht. En als het lekker weer is, kunnen we ook fijn naar buiten. Er is veel gelegenheid om bij te praten met bekenden én om nieuwe Drivers te leren kennen. Meer info over het programma en de sessies krijg je op de dag zelf. Het beloofd weer een topdag te worden.

De organisatie is in handen van Jeroen van Veluw, Katja Lucas, Patrick Aarts Sen, Sarah van Berkom en Sjoerd Geerts.

Meld je nu aan!

Fail Forward wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van ABN AMRO, naast onze vertrouwde partners BNO, DDF en Stichting Stokroos.

Meer
berichten