Driving Dutch Design is een initiatief van ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Dutch Design Foundation (DDF) én wordt sinds 2020 met grote betrokkenheid ondersteund door Stichting Stokroos. Het biedt een platform om talentvolle ontwerpers met een eigen bedrijf verder te professionaliseren.

Over DDD

Driving Dutch Design 10 jaar | Celebrating Club DDD community!

Driving Dutch Design ontdekt en ondersteunt al 10 jaar pioniers en creatief talent. En daarmee bestaat ook de DDD community tien jaar.
Club DDD maakt zich sterk om je verder te ontwikkelen, te blijven leren én om samen te werken en elkaars netwerk te delen.

Om dit te vieren heeft Sarah van Fond Studio de visuele campagne Future Affairs ontwikkeld, een visueel feest. Om onze publicitaire slagkracht nog groter te maken, trekken de Drivers 2022 daarbij op met andere oud-deelnemers aan het programma. Dutch Design Week 2022 belooft daardoor een extra bijzondere editie te worden.

Lees alles over Club DDD of bezoek de Future Affairs website en bekijk wie je waar kunt bezoeken tijdens Dutch Design Week 2022.

DDD_workshop_Karin-Bloemen-2022_2

Team

patrick-aarts-sen_2022-300x300

Patrick Aarts Sen

De over all organisatie en coördinatie van Driving Dutch Design zijn in handen van Patrick Aarts Sen.

Patrick begeleidt verder ook de activiteiten van Club DDD

patrick@bno.nl

Patrick is als senior projectmanager werkzaam bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en onder meer betrokken bij BNO Educatie: een breed aanbod aan ééndaagse trainingen, meerdaagse programma’s, mentoring, intervisie en coaching dat aansluit op de praktijk van afstudeerders, starters en andere ontwerpers.

Katja Lucas

Katja Lucas verzorgt de DDW/D track binnen het programma. Daarbij worden de deelnemers begeleid bij het ontwikkelen van een individuele en effectieve presentatie tijdens de Dutch Design Week (DDW) die past bij de persoon, het bedrijf en product of service. Aansluitend adviseert ze de deelnemers over hun DDW aanvraag.

Katja begeleidt daarnaast ook de alumni-Drivers bij club DDD.

Katja is senior projectmanager bij Dutch Design Foundation (DDF) en onder andere verantwoordelijk voor design educatie voor jongeren.

katja@dutchdesignfoundation.com

katja9-e1606990357238

Partners