Driving Dutch Design is een initiatief van ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Dutch Design Foundation (DDF) én wordt sinds 2020 met grote betrokkenheid ondersteund door Stichting Stokroos. Het biedt een platform om talentvolle ontwerpers met een eigen bedrijf verder te professionaliseren.

Over DDD

Driving Dutch Design 10 jaar | Celebrating Club DDD community!

Driving Dutch Design ontdekt en ondersteunt sinds 2013, al ruim 10 jaar, pioniers en creatief talent. En daarmee bestaat ook de DDD community tien jaar.

Club DDD maakt zich sterk om je verder te ontwikkelen, te blijven leren, om samen te werken én om elkaars netwerk te delen. Drivers treden na hun deelname aan het programma automatisch toe tot Club DDD. Ook de organisatie is in handen van de Drivers zelf.

De activiteiten van Club DDD worden mede mogelijk gemaakt door ABN AMRO, naast onze vertrouwde partners BNO, DDF en Stichting Stokroos.

DDD_workshop_Karin-Bloemen-2022_2

Team

patrick-aarts-sen_2022-300x300

Patrick Aarts Sen

De over all organisatie en coördinatie van Driving Dutch Design zijn in handen van Patrick Aarts Sen.

Patrick begeleidt verder DDW/C, de gezamenlijke campagne van alle Drivers tijdens DDW, én de activiteiten van Club DDD.

patrick@bno.nl

Patrick is als senior projectmanager werkzaam bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en onder meer betrokken bij BNO Educatie: een breed aanbod aan ééndaagse trainingen, meerdaagse programma’s, mentoring, intervisie en coaching dat aansluit op de praktijk van afstudeerders, starters en andere ontwerpers.

Katja Lucas

Katja Lucas verzorgt de DDW/D track binnen het programma. Daarbij worden de deelnemers begeleid bij het ontwikkelen van een individuele en effectieve presentatie tijdens de Dutch Design Week (DDW) die past bij de persoon, het bedrijf en product of service. Aansluitend adviseert ze de deelnemers over hun DDW aanvraag.

Katja begeleidt daarnaast ook de alumni-Drivers bij club DDD.

Katja is senior projectmanager bij Dutch Design Foundation (DDF) en onder andere verantwoordelijk voor design educatie voor jongeren.

katja@dutchdesignfoundation.com

katja9-e1606990357238

Partners