3-logos-ddd

In katalysator programma Driving Dutch Design (DDD) helpen ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Dutch Design Foundation (DDF) gedreven ontwerpers de volgende stap te maken in hun creatief ondernemerschap.

Ontwerpers zijn eigenzinnige mensen die werken vanuit hun passie. Een groot idee. En om dat idee uit te kunnen voeren, worden ze ondernemer. Ondernemerschap zit echter vaak niet in het bloed van de ontwerper; bedrijven worden opgericht ten behoeve van het ontwerp en zelden ten gunste van de ontwerper. Via DDD maken ABN AMRO, BNO en DDF van deze ontwerpers ook ondernemers.

Elk jaar selecteren we circa twintig studio’s voor een intensief professionaliseringstraject. Negen maanden lang volgen de geselecteerde ontwerpers, de Drivers, masterclasses op het gebied van ondernemen. Daarnaast ontwikkelen zij zich onder leiding van een persoonlijke ABN AMRO coach.

Parallel aan dit traject wordt Bureau DDD opgericht. In dit tijdelijke bedrijf werken de Drivers toe naar Dutch Design Week. Hier presenteert ieder zich op een manier die het beste past bij de studio en product of service. Daarin ondersteund door het netwerk en de kennis van de initiatiefnemers, partners en andere deelnemers. Ook het Drivers Pitch Event krijgt vorm binnen Bureau DDD.

Initiatiefnemers

abn-amro-logo
bno-logo
ddf-logo-primair-zw

Kennispartners

Over DDD
logo-voordekunst
logo-leeway
craen_logo_rgb-42
kpmg_logo_zw

Partners Bureau DDD

schermafbeelding-2020-06-11-om-13.00.49
logo-buitenwerkplaats

Contact

Heb je een vraag of een verzoek? Wil je meer weten over het programma of de deelnemers?

Stuur een email naar Patrick Aarts Sen

© Driving Dutch Design | ABN AMRO, BNO & Dutch Design Foundation