Naast het reguliere programma komt Driving Dutch Design in 2023 met iets nieuws: DDW/D of DDW/Deliverable. Deelnemers worden begeleid bij het ontwikkelen van een individuele en effectieve presentatie voor de Dutch Design Week (DDW). Tijdens DDW/D verken je de mogelijkheden voor een succesvolle deelname aan DDW die het beste past bij jouw studio, product en/of service.

DDW/D 2023

Pilot in 2023

We starten woensdag 8 maart 2023 met een pilot waarbij je samen met andere ontwerpers toewerkt naar een succesvolle deelname aan Dutch Design Week 2023 wat betreft presentatie, netwerk en follow up. Deelnemers worden daarin begeleid en geadviseerd door Katja Lucas, senior projectmanager bij Dutch Design Foundation. Na DDW ronden we het programma af.

DDW/D is interessant voor ontwerpers met een eigen praktijk die nog geen of weinig ervaring hebben met hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden op een event als DDW. Én voor ontwerpers die willen verkennen hoe ze een event als DDW optimaal kunnen in te zetten waardoor ze ontwikkeling van de eigen studio verder weten te brengen en daardoor de impact van hun deelname na DDW weten te verlengen.

Heb je belangstelling om deel te nemen? Meld je dan nu aan.
De kosten voor deelname zijn € 90,- exclusief btw per persoon.

Programma

Het programma bestaat uit 8 stappen die we tijdens 6 bijeenkomsten behandelen.
Voorafgaand aan elke bijeenkomst werken de deelnemers aan een huiswerkopdracht. Tijdens de sessies worden nieuwe inzichten en bevindingen gedeeld en wordt er gewerkt aan de presentatie voor tijdens DDW.

08.03.23 14.30-17.00 online

DDW/D Ideation

Intro en verkenning
De deelnemers krijgen informatie over het programma, delen hun eerste verkenning en leren van ervaringen van Drivers en DDW-ers uit eerdere edities.

05.04.23 14.30-17.00 online

DDW/D Focus

Definieer je ambities en deliverable
De deelnemers presenteren hun eerste ambities en geven richting aan hun plan.

21.04.23 14.30-17.00 BNO Amsterdam

DDW/D Identify

Identificeer jouw VIPs
Nu de deelnemers inzicht hebben gekregen in de mogelijkheden van presenteren en ontmoetingen, identificeren ze hun potentiële klanten en partners.

10.05.23 10.00-17.00 online

DDW/D Proposition

Je gaat richting eindresultaat, wat bied je?

DDW/D Expectations

Wat zijn je verwachtingen en planning?

26.05.23 14.30-17.00 BNO Amsterdam

DDW/D Knowledge & Skills

Zorg voor kennis en vaardigheden

07.06.23 14.30-17.00 tba Eindhoven

DDW/D Offer

Het ultieme aanbod + uitnodiging

November 2023 tba online

DDW/D Wrap up

Informatie volgt.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 20 februari 2023. Naast je contactgegevens vertel je ons over je werk, de opleiding die je hebt gedaan en wat je tijdens DDW/D wilt te leren. Patrick Aarts Sen (BNO) en Katja Lucas (DDF) nemen alle aanmeldingen zorgvuldig door en stellen de uiteindelijke deelnemersgroep van deze pilot samen.

Als je bent geselecteerd dan hoor je dat 24 februari. Je ontvangt dan samen met met je bevestiging een factuur voor je deelname voor € 90,- exclusief btw per persoon. Run je je studio samen met iemand anders? Dan raden we je aan om je samen aan te melden.

Tot slot is het goed om te weten dat deelnemers aan DDW/D niet automatisch worden geselecteerd voor DDW. Je zult je daar los voor moeten aanmelden. En als altijd wordt je aanmelding door het DDW programma team gecureerd.

Heb je vragen over het programma, de selectie of je deelname? Stuur dan een email naar Katja Lucas | katja@dutchdesignfoundation.com

Dutch Design Week

21 tm 29 oktober 2023

Katja Lucas

Dutch Design Foundation

Astrid van Heumen

Corporate Casting

Ben Hekkema

Cultuur+Ondernemen

Olaf Leurs

KPMG Meijburg & Co

Paul Hughes

Paul Hughes Live

Wisse_Trooster_MG_4898-300x300
Wisse Trooster

@wisse_trooster
@wisse_design

Partners