Lees hier de algemene voorwaarden.

Gebruik van de website Driving Dutch Design

Door deze website te bezoeken en / of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Dutch Design Foundation, de organisatie achter Driving Dutch Design, doet haar best om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Ondanks deze inspanning blijft de mogelijkheid bestaan ​​dat de aangeboden informatie onjuist, onvolledig of verouderd is.

Mocht u dergelijke informatie tegenkomen, zou het zeer op prijs gesteld zijn als u dit aan ons zou melden. Om dit te doen, kunt u ons mailen op: info@dutchdesignfoundation.com of ons bellen op +31 (0) 40 296 11 50.

Werkings- en beveiligingswebsite

Dutch Design Foundation kan, ondanks inspanningen daartoe, niet garanderen dat deze website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij is van virussen.

Links naar andere websites

Zowel het karakter als de inhoud van het evenement Dutch Design Week houdt in dat er op deze website regelmatig links staan ​​naar websites van derden.

Wanneer u naar deze externe sites linkt, verlaat u deze website en bent u gebonden aan de gebruiksregels die van toepassing zijn op de sites die u bezoekt. Bovendien worden de links naar externe sites door ons niet beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit, volledigheid of veiligheid. Om deze reden zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van de links is op eigen risico.

Gebruik van informatie

Alle gegevens op deze website vallen onder het auteursrecht van Dutch Design Foundation / Dutch Design Week of onder het auteursrecht van derden die deze informatie op onze uitnodiging hebben geplaatst op onze website. Als je (delen van) teksten wilt gebruiken, kun je toestemming vragen door een e-mail te sturen naar: info@dutchdesignfoundation.com

Disclaimer over toepasselijkheid

Door deze website te bezoeken en / of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u dat u akkoord gaat met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze disclaimer zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het gerechtelijk arrondissement van Dutch Design Foundation.